21 Ekim 2009 Çarşamba

ABD- Bob Archibal(82) -Blue Moon Yelken No 23-1980

Muzipin biri bir mail göndermiş Amerika'da satılık yaşlı bir Blue Moon. 1980 yapımı Kabuk NO.23. Dıştan takma motorlu. 19.000$'dan 9.000'e düşürmüşler fiyatını. İlgimi çekti. Satıcıya bir mail gönderip varsa başka fotoğraflarını arşivime koymak için istedim.Gelen mail metni aşağıda:

"My pictures are not half as good as yours but I will send what I have. Your boats are beautiful my boat is work boat tough, it is amazing how the same boat can be intrerpeted in so many different ways.My boat is for sale at a bargain price primarily because of my age I'll be 82 in Jan and have suffered thru a hip replacement and need another so I don't skip around on decks as I did in my youth. I still sail but feel like I need an open boat where I can take care of things from the inside of the boat instead of going on deck, like a Drascombe Lugger or something similar. Iam open to trades if you or anyone you know has something along the lines I am suggesting....I also accept cash!Pictures will follow.Bob Archibald"


Gerçekten de aynı tasarım olsa bile yorumlar birbirinden çok farklı olabilir. İşte bana gelen en iyi resimler.Kamarada sadece bir yatak ve bir dolap var. WC ise baş altında bir Portapotti. Yatak üzerinde bir ahşap makara görünüyor. 82 yaşında olunca insan floku kullanamıyor demek ki. Resimlerde flok hiç açılmamış. Kabuk & güverte boyalı.İçerisi neredeyse ilk yapıldığı gün gibi ham.Belki polyester reçine sürülmüş.29 yaşında ve bakımsız olmasına rağmen hala taş gibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder